Over Corpes

 

Mijn naam is Wendy Jansen. Ik ben pedicure, masseur en ontharing specialist in Leiderdorp.

Ooit ben ik naast mijn reguliere kantoorbaan begonnen als sportmasseur bij een atletiekvereniging. Het gaf mij veel voldoening wanneer atleten na een behandeling weer zonder pijn verder konden trainen. Al snel masseerde ik ook de de spieren van de sporters bij een fitnesscentrum.

Wendy Jansen

Met veel plezier volgde ik een opleiding tot pedicure en ontharing specialist (Body Sugaring). Inmiddels kan ik met CorPes een compleet aanbod bieden.

CorPes is afgeleid van het Latijnse Corpus (lichaam) en Pes (voet). Een naam die staat voor wat ik jou kan bieden: de beste zorg voor het lichaam en de voeten.

Om de verschillende klachten te kunnen behandelen kan ik diverse massage technieken aanwenden deze te verhelpen. Bindweefselmassage, Triggerpoint massages of Cupping therapie zijn daar voorbeelden van.

Regelmatig volg ik cursussen om mij verder te ontwikkelen en om kennis te maken met nieuwe technieken. Zowel op het gebied van pedicure, massages als ontharing. Graag heet ik je welkom op de Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp.